Følg oss:

Innredning

Det fine med plassbygde garderober er at du også kan få spesialtilpasset garderobeinnredning. Garderoben skreddersys nøyaktig til å passe rommet og du kan innrede eksakt etter eget behov. Elsker du lange kjoler og høyhælte sko kan det være en god idé å sette av en egen plass til dem. Har du mange skjorter eller korte plagg du vil henge på kleshenger, kan du utnytte plassen smart med to garderobestenger over hverandre. Alle våre skyvedørsgarderober er designet med grunnleggende elementer som garderobestenger og faste hyller på mål, samt skuffer og trådkurver.

Bestill gratis tegnetime

Vi hjelper deg med å designe din drømmegarderobe. 

Book din gratis tegnetime her.

acme tshirt
Garderobespesialist

Våre erfarne garderobeeksperter hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige skyvedørsgarderobe til leveranse og ferdig montering.

acme desig
Skreddersydde løsninger

Din nye skyvedørsgarderobe og innredning er skreddersydd til deg og boligen din, slik at du får en skyvedørsgarderobe du kan ha glede av i mange år fremover.

acme nokkel
Ferdig montert

Når skyvedørsgarderoben skal monteres, kan du enten gjøre det selv eller overlate hele jobben til oss. Vi har egne montører med lang erfaring, dersom du ønsker hjelp til monteringen.

acme blad
Kvalitet fra A til Å

Kvaliteten opplever du allerede på utsiden av skyvedørsgarderoben, men for oss handler kvalitet også om trygghet. Hos Acme Garderobe Studio gjennomføres arbeidet til avtalt tid og avtalt pris.