Følg oss:

Blogg

På bloggen vår finner du inspirerende og faglige blogginnlegg, artikler og referanser, så du kan lese mer om hva vi kan tilby, og hva du bør tenke på i planleggingen av din egen skyvedørsgarderobe.

Å måle opp rommet som garderoben skal monteres i er ikke så vanskelig, men det er veldig viktig å ta riktige mål. Vær nøye, for målene dine blir utgangspunktet for planleggingen og tegningene fra Acme. Er du usikker på oppmålingen ber du om et pristilbud basert på dine egne omtrentlige mål først, og så kommer vi og kontrollmåler.

Mange drømmer om mer oppbevaringsplass, men ofte er det smart og funksjonell innredning til garderoben som gir maksimal utnyttelse av plassen du har tilgjengelig. Og når klær og tilbehør har en fast plass, sparer du tid i hverdagen og det blir det enklere å finne det du leter etter.

Vi tilbringer mye tid hjemme også ved inngangen til dette året. Er du lei av å stirre inn i de samme kjedelige veggene? Da kan det være tid for å leke seg med fargepaletten! Farger påvirker oss positivt og skaper nye stemninger i gamle rom. Og i 2022 er trendbildet fargerikt og spennende.

Bestill gratis tegnetime

Vi hjelper deg med å designe din drømegraderobe.
Book din gratis tegnetime her.