Følg oss:

SOMMERSALG! 20% på skyvedører og innredning i juni*

Bestill innen 30. juni 2024 og få 20% rabatt* på skyvedører og innredning i eksklusivt dansk design skreddersydd for deg og din bolig. 

Du kan fritt velge design på skyvedørene og innredning, helt etter egen smak – med kombinasjoner av speil og glass, og sprosser som dekor. Bestill nå og få 20% rabatt på skreddersydde skyvedører og innredning!

*Eventuell montering, frakt, sprosser, softclose, høydetillegg, tillegg skråvegger eller oppstartsgebyr på lakkering i egen farge rabatteres ikke.
 
Dine fordeler:
  • Skyvedører med trestruktur eller folierte flater, speil, og/eller glass i valgfri farge
  • Solide aluminiumsprofiler i svart, hvit eller sølv
  • Innredning i 13 forskjellige farger med 22mm utførelse
  • Dansk design
  • 15 års garanti på hjulsystemene
acme_600x600_3
acme_1080x1080_1
Vi hjelper deg å planlegge din drømmegarderobe
Acme Garderobe Studio tror på funksjonalitet, god plass, og eleganse. Vi leverer garderobeskap og skyvedørsgarderober som passer til alle typer rom og behov – skreddersydd for deg og din bolig. Løsninger med skyvedører i hjemmet og på kontoret gir nye muligheter for orden, trivsel og plassutnyttelse.
Kvaliteten ligger i detaljene. Alle skyvedører levert av Acme Garderobe Studio produseres på mål for optimal utnyttelse av plassen. Du kan fritt velge design på skyvedørene, helt etter egen smak – med kombinasjoner av speil og glass, og dekor med sprosser.
acme_600x600_24
Skyvedører i eksklusiv kvalitet

Skyvedørsgarderobe fra gulv til tak har flere fordeler. Den åpenbare fordelen er den ekstra plassen du får til oppbevaring, du unngår støv oppå skapet, og så gir det en helt spesiell visuell ro i rommet. 

Hvis du kombinerer gulv-til-tak skyvedørsgarderobe med skyvedører i et design som harmonerer med omgivelsene og stilen i hjemmet, vil du kunne nyte et rom i estetisk balanse — og med langt mer oppbevaringsplass enn du er vant til.

Med en skreddersydd skyvedørsgarderobe tilpasses garderoben og innredningen til rommets små skjevheter. Alt er mulig, uansett vinkler og skråvegger — og du får mer ut av dine kvadratmeter enn du trodde var mulig.

Acme 551 761
Innredning skreddersydd for deg

Det fine med plassbygde garderober er at du også kan få spesialtilpasset garderobeinnredning. Garderoben skreddersys nøyaktig til å passe rommet og du kan innrede eksakt etter eget behov. Elsker du lange kjoler og høyhælte sko kan det være en god idé å sette av en egen plass til dem. Har du mange skjorter eller korte plagg du vil henge på kleshenger, kan du utnytte plassen smart med to garderobestenger over hverandre. Alle våre skyvedørsgarderober er designet med grunnleggende elementer som garderobestenger og faste hyller på mål, samt skuffer og trådkurver.

Du kan få opptil 30-50 % mer oppbevaringsplass med skreddersydd skyvedørsgarderobe og innredning. Gevinsten skyldes dels at skyvedører skyves til siden og ikke ut i rommet, dels at det gir mulighet for å utnytte rom og ganger optimalt, og du kan få oppbevaringsløsninger der du har begrenset med plass.

I tillegg kan du innrede garderoben etter dine ønsker og individuelle behov. Dermed utnyttes plassen i garderoben maksimalt, i motsetning til et standardskap, hvor innredningen er gitt på forhånd.

acme 551x761 20 1

Tilbudet gjelder ved bestilling av skyvedører og innredning* senest 30. juni 2024 hos Acme Garderobe Studio.

Bestill gratis hjemmebesøk

Vi hjelper deg med å designe din drømmegraderobe.
Book ditt gratis hjemmebesøk her.

Skydelåger i køkkenet udnytter pladsen bedre.

Om oss

Acme Garderobe Studio tror på funksjonalitet, god plass og eleganse.

Vi leverer skyvedørsgarderober som passer til alle typer rom og behov, og er spesialister på skreddersydde skyvedørsgarderober og walk-in garderober.

Hos oss kan du forvente høy kvalitet i alle ledd fra A-Å.