Følg oss:

Gratis hjemmebesøk

Vi kommer hjem til deg for å gi deg gode råd og ta mål – og hjelper deg med å designe din drømmegarderobe.

Vi hjelper deg å planlegge din drømmegarderobe
Acme Garderobe Studio tror på funksjonalitet, god plass, og eleganse. Vi leverer garderobeskap og skyvedørsgarderober som passer til alle typer rom og behov – skreddersydd for deg og din bolig. Løsninger med skyvedører i hjemmet og på kontoret gir nye muligheter for orden, trivsel og plassutnyttelse.
Kvaliteten ligger i detaljene. Alle skyvedører levert av Acme Garderobe Studio produseres på mål for optimal utnyttelse av plassen. Du kan fritt velge design på skyvedørene, helt etter egen smak – med kombinasjoner av speil og glass, og dekor med sprosser.

Bestill gratis hjemmebesøk

Vi hjelper deg med å designe din drømmegraderobe.
Book ditt gratis hjemmebesøk her.

Copyright © 2018 Phiro A/S
Copyright © 2018 Phiro A/S
Garderobe og innredning til alle rom
Vi har levert garderobeskap og skyvedørsgarderober som passer alle typer rom og behov i mer enn 30 år, og kan tilby 3-4 ukers leveringstid. Løsninger med skyvedører i hjemmet og på kontoret gir nye muligheter for orden, trivsel og plassutnyttelse. Vi produserer både skyvedører og innredning på mål for optimal utnyttelse av plassen, og for at du skal få din drømmegarderobe som vil gi deg glede i mange år fremover.
Lækker walk-in i lys eg.
Skyvedører i eksklusiv kvalitet

Skyvedørsgarderobe fra gulv til tak har flere fordeler. Den åpenbare fordelen er den ekstra plassen du får til oppbevaring, du unngår støv oppå skapet, og så gir det en helt spesiell visuell ro i rommet. 

Hvis du kombinerer gulv-til-tak skyvedørsgarderobe med skyvedører i et design som harmonerer med omgivelsene og stilen i hjemmet, vil du kunne nyte et rom i estetisk balanse — og med langt mer oppbevaringsplass enn du er vant til.

Med en skreddersydd skyvedørsgarderobe tilpasses garderoben og innredningen til rommets små skjevheter. Alt er mulig, uansett vinkler og skråvegger — og du får mer ut av dine kvadratmeter enn du trodde var mulig.

acme 551x761 22 1
acme 551x761 20 1
Innredning skreddersydd for deg

Det fine med plassbygde garderober er at du også kan få spesialtilpasset garderobeinnredning. Garderoben skreddersys nøyaktig til å passe rommet og du kan innrede eksakt etter eget behov. Elsker du lange kjoler og høyhælte sko kan det være en god idé å sette av en egen plass til dem. Har du mange skjorter eller korte plagg du vil henge på kleshenger, kan du utnytte plassen smart med to garderobestenger over hverandre. Alle våre skyvedørsgarderober er designet med grunnleggende elementer som garderobestenger og faste hyller på mål, samt skuffer og trådkurver.

Du kan få opptil 30-50 % mer oppbevaringsplass med skreddersydd skyvedørsgarderobe og innredning. Gevinsten skyldes dels at skyvedører skyves til siden og ikke ut i rommet, dels at det gir mulighet for å utnytte rom og ganger optimalt, og du kan få oppbevaringsløsninger der du har begrenset med plass.

I tillegg kan du innrede garderoben etter dine ønsker og individuelle behov. Dermed utnyttes plassen i garderoben maksimalt, i motsetning til et standardskap, hvor innredningen er gitt på forhånd.

acme 551x761 21 1
acme 551x761 13
Copyright © 2018 Phiro A/S

Om oss

Acme Garderobe Studio tror på funksjonalitet, god plass og eleganse.

Vi leverer skyvedørsgarderober som passer til alle typer rom og behov, og er spesialister på skreddersydde skyvedørsgarderober og walk-in garderober.

Hos oss kan du forvente høy kvalitet i alle ledd fra A-Å.