Følg oss:

Fra problemområde til problemløsning: skreddersydd walk-in

Har du et område i huset ditt som er vanskelig å finne et fornuftig bruksområde til? Det kan bli en etterlengtet, spesialtilpasset walk-in-garderobe!.

Det er en utbredt misforståelse at en walk-in-garderobe krever et stort rom. En gang eller et hjørne som er vanskelig å få utnyttet, er alt som skal til.

Se mulighetene og utnytt vanskelige områder — alt som trengs, er litt ekstra plass og muligheten til å «gå inn».

Høykvalitetsmøbler i din stil

Walk-in-garderober er vår spesialitet. Hos oss kan du få bestille akkurat de målene du trenger, både på skyvedører og innredning. I tillegg leverer vi selvfølgelig også standardstørrelsene 40—60—75, som alle andre leverandører. Våre garderober er høykvalitetsmøbler, det merkes både på utseendet og varigheten. Utseendet velger du selv, enten du vil ha aluminiumsfronter i en selvvalgt farge, eller du foretrekker en mer «etablert» variant med Frame skyvedørsfronter, en stilfull foliert dør med brede rammer som gjør skyvedørsgarderoben din til et møbel. Med Frame får du også innredninger i samme farge, noe som gir garderoben en helhetlig stil.

Acme_600x600_2
Acme_600x600_1
Et helhetlig preg

Når du har funnet det rette stedet for garderoben din, er det på tide å planlegge innredningen. Trenger du mest hengeplass, eller passer det bedre med skuffer? Har du masse sko som trenger egne skohyller, eller kan skoene stå på hyllen på toppen av skapet? Er kurver, hyller eller skuffer best for ditt behov? Og så må du selvfølgelig ta mål.

Hos Acme Garderobe Studio får du innredning som passer dine mål, vi leverer skuffer og hyller som utnytter plassen din best.

God planlegging er nøkkelen

Er det høyt under taket hos deg, ligger det ekstra godt til rette for en velfungerende walk-in. Utnytter du plassen fra gulv til tak, er det utrolig hva garderoben kan romme. God belysning gjør garderoben både hyggelig og oversiktlig, og har du plass til et helfigurspeil, er det et stort pluss. Kort sagt: God planlegging er nøkkelen til en god walk-in-garderobe. Planlegg garderoben som du ville planlagt et kjøkken, og spør våre kundeveiledere om hjelp, så finner vi den perfekte løsningen for din drømmegarderobe!

Bestill gratis tegnetime

Vi hjelper deg med å designe din drømegraderobe.
Book din gratis tegnetime her.