Følg oss:
Frame walk

Smart innredning til garderoben

Mange drømmer om mer oppbevaringsplass, men ofte er det smart og funksjonell innredning til garderoben som gir maksimal utnyttelse av plassen du har tilgjengelig. Og når klær og tilbehør har en fast plass, sparer du tid i hverdagen og det blir det enklere å finne det du leter etter.

Vårt beste tips er å innrede garderoben med tanke på hva som skal inn der, og hva du oftest har bruk for å få tak i. 

Acme Garderobe Studio har et stort utvalg innenfor innredning – kurver, hyller og ulike typer oppheng. Og husk, bak dørene trenger det ikke være symmetriske, det er funksjonen viktigst!

acme-slide1
acme-galleri3

Det er spesielt 4 elementer som avgjør hvordan du bør planlegge innredningen;

1. Er garderoben plassert i gangen eller på soverommet?
I gangen er det naturlig å planlegge for plass til sko, lue og votter i tillegg til yttertøy. På soverommet derimot vil behovet være oppbevaring av klær – kanskje ønsker du å henge opp lange kjoler, bukser og skjorter, og oppbevare treningstøy og strikk i hyller, skuffer eller kurver.

2. Hvilket behov har du/dere?
Er dere en større familie, et par eller enslig, og skal du oppbevare klær for flere sesonger?

3. Hva er størrelsen på garderoben?

En skyvedørsgarderobe fyller ikke i rommet, og når dørene glir til side, viser det seg en verden av plass og muligheter. Skyvedørsgarderoben kan du skreddersy, slik at den passer nøyaktig til hjemmet ditt. Det er ikke bare de ytre rammene du kan få skreddersydd. Du har også uante muligheter for fritt å velge mellom et stort utvalg av gode innredningsløsninger og tilbehør som gjør garderoben din personlig. Garderobestenger, slipsholdere, kurver, skouttrekk, skuffer – det er fritt valg på alle hyller! Innvendig er våre garderobeløsninger designet slik at plassen utnyttes optimalt og utvendig designet til å passe resten av hjemmet ditt.

4. Hva er budsjettet ditt?
Alle våre skyvedørsgarderober er designet med grunnleggende elementer som garderobestenger og faste hyller på mål, samt skuffer og trådkurver.

Heng opp klærne dine
Garderobestenger er ingen revolusjonerende nyhet innen klesoppbevaring, men det er med god grunn denne klassikeren har fått bli. Garderobestenger gir god og enkel oversikt over klærne man har, er svært plassbesparende og kan også spare deg for både tid og ekstra stryking.

Vi anbefaler å tenke garderobestenger i flere etasjer når du planlegger innredning til garderoben. Det er en god måte til å få utnyttet plassen og høyden.

Fleksible hyller
Når man skal innrede en garderobe, vil man ganske fort erfare at det er en hel del som skal få plass der inne. Tradisjonelle hyller gir god plass til mange klær på samme plass og er perfekte til gensere, bukser og strikk. Du kan også utnytte kronglete hjørner med en åpen hylleløsning som er kjempefin til å dele inn med vakre kurver eller bokser.

Alt på sin plass
Skuffeinnredning gjør det lettere å holde orden i klærne dine, samtidig som du får mye bedre oversikt over hva du har. Acme Garderobe Studio har to typer skuffer; kvalitetssterke skuffer i tre og slitesterke trådkurver som gir deg kjapp oversikt over innholdet. Plasser gjerne treskuffer i den nederste delen av garderoben, slik at det er lett å komme til. Trådkurvene kan du bytte om som du vil, slik at disse passer perfekt for sesongklær. Trådkurvene gir dessuten ekstra lufting og er fine til oppbevaring av f.eks. treningstøy. Både treskuffer og trådkurver kan kan trekkes helt ut, så du enkelt kommer til klær og småting som kan ha havnet innerst. Skuffene kan leveres med soft-close, så du bare kan gi dem et lite puff og de lukkes stille av seg selv.

Aldri mer krøllete bukser
Krøllete bukser unngår du ved å henge dem pent på et smart bukseuttrekk. Du folder ganske enkelt buksen over hengeren, så får du fint plass til 12 bukser side om side.

Plass til flere sko
Acme Garderobe Studio har flere varianter av skohyller, alt etter hvilke favoritter du har i garderoben. Disse er tilpasset både garderobeinnredningen og innredningsstativene. En smart og allsidig løsning er en uttrekkbar skohylle i to trinn som gir deg enklere tilgang til skoene dine. Denne skråstilte hylla er spesielt fin til flate sko, herresko og kanskje fjellstøvlene? Det andre er stativet er spesielt godt egnet for høyhælte sko. Dette har også to trinn, slik at det er plass til to par sko i dybden, og kan trekkes ut som enkeltskuffer.

Walk-in-garderobe
Vår fleksible garderobeinnredning egner seg veldig godt til walk-in-garderober. Vi kan tilby uendelig mange kombinasjoner og oppsett av skreddersydd garderobeinnredning og walk-in-garderober spesialdesignet for ditt behov.