Følg oss:

Frame gjør skyvedørgarderoben til et møbel

Er du lei av skyvedører med standard aluminiumsfronter? Da bør du sjekke ut vår bestselger Frame, stilfulle folierte dører med bred ramme..

Dersom du er ute etter skyvedørsgarderoben med det lille ekstra, er det kanskje Frame-dører du vil ha. Frame-dørene med sine brede rammer ligner profilerte innerdører og gir skyvedørsgarderoben din et helt annet preg enn standard aluminiumsrammer

Frame-dørene gjør skyvedørsgarderoben til et møbel og er noe du ikke får så mange steder, forteller butikkleder Anita Westlund hos Acme.

Frame skyvedører er et 100 mm bredt dekorrammesystem, gulvkjørende på kraftige hjul med kulelagre og helstøpte dobbelthjul mot tak. Gulvhjulene er skjult i dørens ramme som gjør at døren blant annet er godt egnet til walk-in-løsning. Skråskjæring er mulig, og softclose kan kjøpes i tillegg.

Skydelåger i køkkenet udnytter pladsen bedre.
Lækker walk-in i lys eg.
Et helhetlig preg

Frame-dørene kommer i 5—6 ulike fargemuligheter, for eksempel er det populært med dører i lys eikefarget trestruktur. Dørene kan ha så mange fyllinger du vil av ulikt slag — med samme farge som rammen, med speil eller vanlig klart glass. Du får også garderobeinnredninger i de samme fargene, slik at du kan gi garderoben din et helhetlig preg.

Det er mange valgmuligheter innenfor Frame. Aluminiumsdørene kan lakkeres i mange flere NCS-farger, men vil du heller ha et mer møblert preg, er Frame et godt valg.

Og gode valg innenfor Acmes sortiment vet Lars Holen alt om — han har solgt skyvedørsgarderober for Acme siden 1981. 

Samme gode kvalitet

Frame skyvedørsfronter har vært i salg hos Acme de siste 5 årene, men de blir stadig mer populære. Noen har kanskje sett dem på nett eller hos venner eller familie, og vet akkurat hva de vil ha. Andre kunder aner ikke hva slags skyvedørsgarderobe de vil ha når de tar kontakt.

— Vi prøver å gi gode råd til alle uansett. Og uansett om du velger Frame eller fronter i  aluminium — hos Acme er kvaliteten like bra på alle slags dører. Derfor blir valget et spørsmål om smak og behag, sier Anita.

Bestill gratis tegnetime

Vi hjelper deg med å designe din drømegraderobe.
Book din gratis tegnetime her.