Følg oss:

41 års fartstid i Acme Garderobe Studio

Hvis du er ute etter en fagmann som virkelig KAN garderobeselgerfaget, bør du prate med Lars Holen. Med hele 41 års fartstid i Acme og bakgrunn som snekker har han skikkelig peiling på skyvedørsgarderober og kvalitet.

Med 41 år i samme bedrift er Lars en sjelden ringrev i skyvedørsgarderobe-faget. At det ble akkurat skyvedørsgarderober, var egentlig litt tilfeldig, men siden har han ikke sett seg tilbake.

– Jeg er egentlig snekker og kom inn som selger i Acme i 1981. 9 år senere kjøpte jeg firmaet sammen med Per Erik Holm. Etter mange år i sjefsstolen er jeg nå tilbake i selgerrollen, og i tillegg er jeg sjef for montørene i Acme. Men innerst inne er jeg en selger – det har jeg vært hele livet, forteller Holen.

Gode dager på jobben
En vanlig dag på jobben for Lars foregår både i butikken, på kontoret og ute på oppmålinger. Han besvarer henvendelser på mail og mottar folk i Acmes eget showroom, og hver eneste dag har han 1—2 oppmålinger ute hos folk. Akkurat i dag er Lars på vei til en oppmåling i Hakadal til en kunde som har fått et tilbud på e-post.
– Jeg prøver å gi kundene et tilbud før jeg drar på oppmåling, så de vet at dette er noe de vil ha. Når jeg kommer så langt som til oppmåling, er det få som glipper.
Dette er en variert jobb hvor en treffer mye hyggelige folk, og jeg vil faktisk påstå at alle dager er gode, sier Lars.
acme-slide1
acme-galleri3
Jungeltelegrafen Lars forteller at bakgrunnen hans som snekker er noe kundene setter stor pris på, fordi det gir en ekstra trygghet. For som fagperson kjenner han materialene og kvalitetene, og han vet hvordan huset er bygd. Dermed stoler kundene på hans råd og løsninger. For Lars er det viktigste i jobben å få fornøyde kunder. Fornøyde kunder er en selger i seg selv, for da går jungeltelegrafen.

– Jungeltelegrafen har vært veldig viktig for Acme i alle år. Vi står på pinne for kundene og retter opp eventuelle feil med én gang, og da sprer ordet seg om at dette er bra. 

Kombinert med punktlige leveranser, kvalitetsprodukter og gode løsninger har dette vært en suksessoppskrift. 

Og nå har jeg vært her så lenge at vi får 2. generasjon kunder inn i butikken. Det er et godt tegn, avslutter Lars Holen.